Accueil Portes coulissantes Klassieke deuren

Klassieke deuren
There are no translations available.

Klassieke deuren
De klassieke deuren van Garobe Schuifwandkasten op maat hebben een rustige en landelijke uitstraling zonder aluminium omlijsting. Voor de klassieke deuren kunt u kiezen uit zestien modellen. Ook is er de mogelijkheid om een spiegeldeur samen te stellen.

Als u een model heeft gekozen, dan kunt u hierna kiezen uit twaalf verschillende decors, van wit en vanille tot hacienda. U kunt ook kiezen om een deur zonder decorfolie te bestellen. U kunt deze deur dan, na twee keer gronden en schuren, aflakken in de door u gewenste kleur, zoals bijvoorbeeld de kleur van uw binnendeuren.

Garobe klassieke deuren zijn af te werken met zeven soorten handgrepen die in sommige uitvoeringen in brons en zilver verkrijgbaar zijn. Deze handgrepen worden in de deur gemonteerd. Voor de spiegeldeur heeft u de keuze uit drie soorten spiegels, een blanke spiegel, een bronzen spiegel of een spiegel met een grijze tint. U kunt uw kast helemaal afmaken door het toepassen van een klassieke onderrails en een klassieke plint die u voor op de aluminium bovenkap kunt plakken.

Garobe klassieke deuren worden gemaakt met dezelfde kwaliteit kogelgelagerde wielen die zich bij de andere Garobe systemen al bewezen hebben. De deuren zijn van MDF met een kunststof folie. Alle deuren worden zoals u van Garobe gewend bent op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt.